Birsen Güçlü Anaokulu
Hacıyusuflar Mahallesi İllaCaddesi Akasya Sokak No26 Akçakoca / DÜZCE

VİZYON

İstiyoruz ki…………… Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için; eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmek amacıyla; standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkânlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, Okul Öncesi Eğitim Kurumları arasında eğitim kalitesini yakalamış, diğer anaokullarınca örnek alınan ve markalaşmış bir ANAOKULU olabilmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş, girişimci, yaparak- yaşayarak öğrenme temellerine dayalı olarak; araştıran, sorgulayan, yaratıcı, kendine güvenen, kendisinin ve başkalarının haklarına saygılı pırıl pırıl bireyleri geleceğe hazırlamak ve yetiştirmek için VARIZ…

BAŞARILAR

Beyaz Bayrak ,Beslenme Dostu Okul, Griden Gökkuşağına projelerinden belgelerini almaya hak kazanmıştır.

Ders başlama -Bitiş Saati= 09:00-14:00 Kulüp Saati =14:30-17:00

Kalorifer(Doğalgaz)

İl merkezine 38 km,İlçe merkezine 1,5 km dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz,24500 nüfusa sahip Akçakoca İlçesi Merkezinde Hacı Yusuflar Mahalesinde bulunmaktadır.